Όλοι μαζί κάνουμε το ΘΡΙΑΜΒΟ αθλητικό πρότυπο

Οι ρίζες του συλλόγου μας, του Α.Ο Θριάμβου Χαϊδαρίου, προέρχονται από την δίψα για παιχνίδι των παιδιών της αλάνας στις εργατοσυνοικίες της Γρηγορούσας και του Άη Γιώργη. Οι σκληρές συνθήκες ζωής των οικογενειών τους, τη δεκαετία του 60’ και του 70’, όχι μόνο δεν τους στέκονταν εμπόδιο, αλλά αντίθετα τους γίνονταν δύναμη, πάθος, ταλέντο και δίψα για νίκη.

team2

Σχεδόν πάντα όπου τα παιδιά της αλάνας αγωνίζονταν τα κατάφερναν. Στην μπάλα γρήγορα η φήμη της περιοχής της Γρηγορούσας ως ποδοσφαιρομάνας απλώθηκε πολύ, κάπου τότε ήρθε η σκέψη σε κάποιους (αλήθεια τι περισσότερο έχουν άλλες ομάδες που παίζουν στα πρωταθλήματα), ήταν το 1984 που γεννήθηκε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και ο Θρίαμβος συνεχίζει να υπάρχει και να μεγαλώνει έχοντας φιλοξενήσει στην πορεία του χιλιάδες παιδιά της πόλης μας και των γύρω δήμων. Ο Θρίαμβος συνεχίζει με τα παιδιά της «γειτονιάς» της κάθε γειτονιάς, αγόρια και κορίτσια που γυμνάζονται, που αγωνίζονται, που χαίρονται την άθληση και τη νιότη τους.

Έτσι θέλουμε να συνεχίζει ο Θρίαμβος, να φτάσει να είναι στον ερασιτεχνικό αθλητισμό πρότυπο, σύμβολο αθλητικής και κοινωνικής ύπαρξης για τους νέους μας.

Ο Θρίαμβος είμαστε όλοι εμείς, κάθε συνεισφορά στήριξής του, είτε ηθική είτε υλική είναι ένα πετραδάκι που τον στεριώνει απέναντι στα λάθη των ανθρώπων και τη φθορά του χρόνου. Είτε γίνεις μέρος της προσπάθειας μας, είτε μείνεις παρατηρητής, είτε μας προσπεράσεις σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που ξόδεψες να μας μάθεις.

 

 Α.Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

SHARE

Στήριξε τον Θρίαμβο