Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη! Συνεχίζουμε μέχρι τέλος Ιουλίου.

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε και για τα τμήματα των μικρότερων ηλικιακά κατηγοριών το πρόγραμμα προπονήσεων που σχεδιάστηκε με την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της ακαδημίας του συλλόγου.
Η απόφαση του ανοίγματος της ακαδημίας κάτω από τις διαμορφωμένες συνθήκες είχε αρκετές δυσκολίες, όμως κρίναμε ότι έπρεπε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ξαναμπούν στο γήπεδο και να μην μείνουν σχεδόν 6 μήνες μακριά από αυτό. Η καλύτερη ανταμοιβή για αυτή την προσπάθεια ήταν η μεγάλη ανταπόκριση που έλαβε και φυσικά τα χαμόγελα και η χαρά των παιδιών που επέστρεψαν στο γήπεδο.
Η συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις ήταν εντυπωσιακή και πραγματικά ξεπέρασε τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Γι’αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους γονείς και τα παιδιά που στήριξαν την προσπάθειά μας παρά την ταλαιπωρία που έπρεπε να υποστούν λόγω των περιοριστικών μέτρων. Θα πρέπει φυσικά να ευχαριστήσουμε και το προπονητικό μας επιτελείο που υπό την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή Κώστα Λαμπαδάριου έδωσε τον καλύτερο του εαυτό υπό αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες.
Τέλος να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα δύο επιχειρήσεις που μας στήριξαν με την χορηγία των απαραίτητων υλικών και εξοπλισμού για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Πρόκειται για την εταιρεία λιανικού και χονδρικού εμπορίου τροφίμων «market4U» και το φαρμακείο «Κλεοπάτρας Ζώγα» που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας.
Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να ολοκληρωθούν οι προπονήσεις την προηγουμενη εβδομάδα, όμως κατόπιν εισήγησης του τεχνικού διευθυντή κ. Λαμπαδάριου και βλέποντας την μεγάλη διάθεση των παιδιών για ποδόσφαιρο λήφθηκε η απόφαση να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι το τέλος Ιουλίου.
Γραφείο Τύπου
Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ