Ευχαριστούμε τον κ. Τάκη Σπίνουλα για το εξαιρετικό γεύμα που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας, διατηρώντας μία παράδοση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, να φιλοξενεί τα αθλητικά σωματεία της περιοχής στο κατάστημά του «Το κάτι άλλο» στο Χαϊδάρι.
Στο γεύμα, εκτός από τους αθλητές και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Αντώνη Ζαφειριάδη, παρευρέθησαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Μαλαπάνης, ο γενικός γραμματέας κ. Κώστας Ζουμπουρίδης, ο ταμίας κ. Γιώργος Κόλλιας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Άγγελος Μαρινάκης.
Το προηγούμενο Δ.Σ. εκπροσώπησαν με την παρουσία τους η πρώην ειδική γραμματέας κα Ευθαλία Κιάκου και η κα Βίκυ Νικολάκου, συνεργάτιδα του παραιτηθέντος προέδρου.
Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι επιχειρηματίες της συνοικίας μας, αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε ως γονείς των αθλητών, μαζί με όσους αγαπούν τον Θρίαμβο, για να στηρίξουμε την ομάδα ώστε να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια.
Ο Θρίαμβος όχι μόνο θα κερδίσει αλλά θα αποτελέσει και παράδειγμα λειτουργίας και ορθής διοίκησης για τους υπόλοιπους συλλόγους.